NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els rellotges de sol d'Otos i l'art mediambiental de Carrícola, premiats

Reben el Reconeixement de la Cultura atorgat per la Diputació.

Carrícola i Otos han rebut un dels Reconeixements de la Cultura que l’àrea de Cultura de la Diputació de València ha atorgat per primera vegada on es premia la singularitat, promoció i recuperació del patrimoni cultural i artística. L’acte de lliurament va tenir lloc en les antigues escoles de Carrícola amb actuació dels grups “La Morralla” i “Cashalada” i amb dos grans artistes valencians com mestres de cerimònies, Josep Sabater i Noelia Pérez.

En el cas del poble d’Otos, el premi reconeix la iniciativa i l’evolució de la Ruta dels Rellotges de sol, nascuda l’any 2005, en el qual participen artistes valencians de reconegut prestigi nacional i internacional com Arcadi Blasco, Manuel Boix, Rafael Armengol o Artur Heras. La ruta es completa amb la visita de la col·lecció d’art permanent d’Antoni Miró que es troba al Palau d’Otos i consta de més de cent obres de l’artista alcoià.

Per la seua banda també s’ha valorat el projecte d’espai d’art mediambiental de Carrícola, Biodivers, que incorpora producció escultòrica integrada al nucli urbà i als voltants de la població, amb rutes senyalitzades. Aquesta és la manifestació cultural més cridanera i important però no l’única.

A la gala, Cultura va també aprofitar per lliurar un reconeixement a la Federació de Dimonis i Diables del País Valencià.

A les deu de la nit, els Dimonis de l’Avern van fer un correfoc a Otos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.