NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Porrat de Potries atrau a més de 8000 persones

Amb la Capitalitat Cultural Valenciana com a marc.

Potries clou una setmana dedicada al Porrat de Sant Blai on han visitat la localitat més de 8.000 persones amb la Capitalitat Cultural Valenciana com a marc s’ha aconseguit potenciar la festivitat més enllà dels límits de la comarca de la Safor, on ja era tot un referent consolidat.

Efectivament el Porrat de Potries és molt més que un mercat tradicional a l’aire lliura, és tot un ventall de possibilitats i propostes que teixeixen a la perfecció patrimoni, gastronomia, cultura i esbarjo. Com a prova ací tenim, per exemple un passa carrer amb el grup Llàgrimes de Ceba que tenia lloc el diumenge a les onze i mitja o aquest tercer sarau popular amb l’actuació de la rondalla “Agredolç” on la plaça de l’Ajuntament es va omplir del millor folklore valencià.

L’èxit de públic s’ha fet palès en moltes propostes com l’exposició dedicada a Segrelles, ja nomenada per l’alcaldessa que va ser visitada per més de 800 persones que descobriren la vessant il·lustradora i internacional de l’artista d’Albaida i sobretot en la primera edició del Blai Fest que ha superat totes les expectatives apropant a vora 1500 joves a gaudir dels concerts de Els Catarres, Mafalda, La Fúmiga i Macondo PD.

La Ruta de l’Aigua també va congregar a desenes de persones per conèixer el patrimoni hídric i natural del municipi. En definitiva el porrat de Sant Blai està pensat per a ser inclusiu, divers i on totes les persones i famílies troben el seu espai.

Una festa centenària que ha mostrar a tota la comunitat l’esforç dels seus veïns i veïnes per a mantenir viva la tradició i la cultura de Potries.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.