NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Conseller d'Economia Sostenible visita l'Escola Taller de Tavernes

On s'han destinat 2.600.000 euros en subvencions per a tallers d'ocupació.

El Conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, va visitar el divendres l’Escola Taller de Tavernes acompanyat per l’alcalde, Jordi Juan, i membres de l’equip de govern del Consistori. I es que la Conselleria ha invertit des de l’any 2016, 2.600.000 euros en subvencions per a tallers d’ocupació en el municipi

Els programes arriben a tots els conjunts de la població desocupats, des dels més joves fins als majors de 55 anys, i en els que s’han invertit durant la present legislatura al voltant de 5 milions d’euros, en concret 4.764.173,12, dels quals, 4.390.09,12 euros provenen d’aportacions de subvencions de diferents institucions que han permès portar endavant fins a 16 programes d’ocupació diferents.

El Conseller va presenciar com és el dia a dia dels projectes “Taller d’Ocupació” i “T’avalem”, ambdós subvencionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora).

Un exemple del desenvolupament d’una sèrie de programes d’ocupació amb els que l’Ajuntament de Tavernes té contractades a 152 persones. L’aportació d’1.643.092,90 € en forma de subvencions que han rebut les arques del Consistori per part d’institucions com la Conselleria d’Economia Sostenible, han estat clau per tal que la signatura d’aquests contractes s’haja convertit en una realitat.

L’evolució en la inversió en ajudes es que s’han quadruplicat passant dels 317.783 € en 2016 a 1.400.000 € en 2018. Fet que ha ajudat a disminuir fins a un 40 %, des de l’any 2015, la desocupació en el municipi


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.