NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dia dels Parells, Festes Sant Antoni de Canals 2019

Una cavalcada plena d?il?lusió que podem resumir com una constant ?pluja de regals?

Antigament en Canals, les terres del benefici de Sant Antoni es llauraven amb els animals aparellats a la rella. D’ací deriva el nom i origen de la festa dels Parells, acte central del tercer i últim dia de les festes de Sant Antoni. Una cavalcada plena d’il·lusió que podem resumir com una constant “pluja de regals” on el Bandera i Cuiros a lloms de cavall no deixaran cap carrer sense visitar.

Tot comença a les deu del matí amb l’entrada de les dues figures centrals i rematades amb barret, Ricardo i Salvador Julve abillats amb trage obscur i ja amb les cistelles plenes. Les seues cavalleries, que seran les primeres en rebre la benedicció del retor (3´25) mossèn Emili també van engalanades per a l’ocasió.

Amb els barrets en la mà saludant, Bandera i Cuiros llançaran el primer vítol al patró donant així inici a aquesta singular i única desfilada.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.