NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Diana Morant arranca la precampanya dels socialistes de Gandia baix el lema Tu Guanyes

Serà presentada com candidata amb presència de Puig i Zapatero.

Tu Guanyes és el lema amb el que Diana Morant i el PSPV-PSOE de Gandia es presentarà a les eleccions municipals del proper mes de maig. Un desdejuni amb els periodistes ha servit per donar a conèixer les línies mestres d’una campanya amb la que el partit pretén revalidar l’alcaldia de la capital de la Safor amb els pilars bàsics de la veritat, l’honradesa i l’honestedat.

 

 

Durant el desdejuni es va anunciar que el proper diumenge 17 de febrer al teatre Serrano tindrà lloc l’acte de presentació de la candidata, que serà obert a la ciutadania i que comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig i l’ex-president del Govern d’Espanya, José Luis Rodríguez Zapatero.

 

 

 

 

L’aspiració és ser la força més votada en Gandia. I és que en 2015, el PP va obtenir el recolzament majoritari dels ciutadans, però el pacte amb Més Gandia i el recolzament de Ciudadanos va propiciar la seua investidura

 

 

 

 

Els socialistes abordaran els temes del programa en distintes setmanes però avancen que no contindrà res que no es puga complir i ahi estan les promeses complides durant aquesta legislatura com el nou centre sanitari Roís de Corella, les Escoletes Públiques o la protecció de l’Auir.

 

 

 

 

Sobre l’elaboració de la llista, Morant assegurava que tot el que vulga repetir, repetirà; el que sí és segur és que Prieto formarà part de la candidatura.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.