NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Conservatori Lluís Milan entrega 2845 euros a l'AECC de Xàtiva

Sanitat cedeix material al Centre de Salut per a la formació en RCP.

L’equip directiu del conservatori Lluís Milan i la regidora de l’àrea, Empar Penades, han lliurat la recaptació del concert de Nadal, un total de 2.845 euros, a l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Xàtiva. Enguany el concert estava dedicat a clàssics del cinema i dels musicals amb obres emblemàtiques com Cats o My Fair Lady i també va incloure peces de Leonard Bernstein per commemorar el centenari del seu naixement.

Per altra banda, la regidora de Prestacions Sanitàries, Cristina Suñer, ha fet entrega de dos maniquins per a RCP a la Coordinadora d’Infermeria del Centre de Salut Ausiàs March, Rosa Ferrer. La cessió respon a les demandes d’equipament del mateix centre per a formar el seu personal, tant facultatiu com administratiu en maniobres de primers auxilis com la reanimació cardiopulmonar.

Aquesta no és la primera vegada que la regidoria col·labora en les tasques de formació sanitària d’altres entitats.

També al 2017 va subscriure un conveni de col·laboració amb l’Associació Manos i Vida a través del qual cedia 4 maniquins.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.