NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent presenta una nova edició de l'Escola de Famílies

Centrada en la convivència en les diferències.

Ontinyent ha presentat una nova edició de l’Escola de Famílies per als propers mesos de febrer a maig. En aquesta ocasió se centrarà en la convivència en les diferències on es tractaran temes com l'esport i la dona, així com la cohesió social.

L'Escola de Famílies començarà el proper dimecres 13 de febrer amb César Bona, finalista del “Global Teacher Prize” amb la seua xerrada “Mira a tu alrededor” al Teatre Echegaray a partir de les 19:00h d ela vesprada.

L'1 de març tindrà lloc a la Sala Gomis una taula redona amb la presència de Patricia Campos, Conxa Montaner, Ana Carrascosa i Marina Ferragut amb Iolanda Damià, cap dels programes esportius d'À punt televisió, com a moderadora. Aquesta activitat s’emmarca dins del projecte “Esport i Dona” que s’està treballant des de la  regidoria d’Esports amb l’objectiu de visibilitzar a les dones esportistes perquè les xiquetes tinguen referents d’èxit esportiu.

La programació continuarà el 4 d'abril amb una xerrada al Centre Cultural Caixa Ontinyent a partir de les 19:00h a càrrec de Mohamed El Amrani, on parlarà de la importància de crear identitats perquè totes les persones puguen conviure en armonia.

El 30 de maig a les 19.00 hores a la Sala Gomis el monologuista Óscar Tramyores oferirà el monòleg “Madre no hay más que una”, on es recopilaran totes les coses que fan les mares perquè es sentim millor emprant un to humorístic. Aquesta funció tancarà la programació de l’Escola de Famílies d’Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.