NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Quatretonda reforma el carrer de raspall i adequació trinquet amb 50.657 euros

Dins del Pla de Trinquets de la Conselleria i Diputació.

Quatretonda millorarà les seues infraestructures esportives gràcies a l’execució de les obres de reforma del carrer de raspall i adequació trinquet. Una actuació que realitzarà l’Ajuntament amb una inversió de 50.657 euros dins del Pla de trinquets de la Diputació de València i la conselleria d’Educació, Investigació i Esports. El director general d’Esports, Josep Miquel Moya, acompanyat de l’alcaldessa de la localitat, Aina Benavent i el regidor d’esports han comprovat en detall l’estat de les inversions.

Quatretonda aposta així per la pràctica del nostre esport per antonomàsia molt present a la població com es constata amb la seua escola, nascuda en 2013 que ha passat de 14 usuaris a comptar amb 45 xiquets.

La visita del director general d’Esports va servir també per donar a conèixer altres línies de subvenció en millora d’infraestructures esportives a les que Quatretonda s’ha acollit.

El Pla de Trinquets 2018-2019 invertirà 110.048 euros a la Vall d’Albaida per a reformar tres instal·lacions esportives per al joc de pilota. A més de Quatretonda, Castelló de Rugat reformarà el seu frontó amb 39.389 euros i Otos millorarà el trinquet amb un pressupost de 20.000 euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.