NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Compromís posa en valor les mesures educatives del Botànic amb la campanya

Ha fet parada en Oliva.

“Educació Valentia Compromís #AdéuRetallades” és el nom de la campanya de la formació valencianista que està recorrent les diferents comarques per repassar les polítiques educatives del Botànic en matèria educativa durant aquesta legislatura. Una campanya que ha fet parada en Oliva. En ella, Compromís presumeix d’haver acabat amb els 20 anys de retallades implantades pel PP en aquesta matèria.

Entre altres dades s’ha invertit 1183 euros més per alumne que en l’etapa anterior, la major inversió en educació dels últims 11 anys; hi ha 6.000 professors més i menys alumnes per aula, de manera que s’ha baixat entre 5 i 7 la ràtio màxima

Un estalvi que ha estat possible amb el programa Xarxa Llibres i l’increment de les beques de menjador, 40.000 més que en la legislatura anterior arribant a uns 127.000 beneficiaris per curs. Estalvis que també trobem al cas dels estudis universitaris amb la baixada de taxes.

A nivell local, Oliva també ha seguit  l’aposta del Consell per l’educació pública.

En quant a infraestructures educatives, en el que va de legislatura es compta amb 23 nous centres acabats i 17 en construcció o licitació

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.