NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els moros i cristians s'alternen el poder de la vila de Bocairent

Amb les ambaixades protagonitzades per Miguel Pérez i Pau Verdú.

El dia de les ambaixades a Bocairent és un dia de guerra on els moros i cristians s’alternen el poder d’aquesta vila que conserva un important barri medieval, privilegiat escenari d’aquest acte que comença amb el baluern dels tirs d’arcabussos, i mosquets. Un espectacle ben vistós i sorollós que acaba quan s’arriba al castell, ara dominat  per l’exèrcit de la mitja lluna així que serà el bàndol de la creu el que intente recuperar la vila.

Ja al castell es produeixen els infructuosos parlaments entre els ambaixadors, el cristià Miguel Pérez i el moro, Pau Verdú. 

Així que anem a gaudir de l’epopeia de la reconquesta amb una representació plena de força.

Esgotades les paraules, es disputa la lluita cos a cos i amb espases. Els cristians s’apoderen del castell fent ondejar les banderes i mentre voltegen les campanes i el moro baixa de la fortalesa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.