NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Costera, la Canal, la Vall d'Albaida i la Safor registren 622 aturats més al mes de gener

S'incrementa l'atur.

La forta estacionalitat marcat per la mala ratxa del sector serveis, la temporalitat i l’escurçament de la campanya agrícola ha deixat 288 aturats mes en la Costera, la Canal i la Vall d’Albaida al mes de gener. Al cas de la Safor la xifra augmenta fins als 334 desocupats segut també a la curta campanya en l’agricultura sumada a la del turisme.

A les comarques d’interior, la meitat de l’increment de l’atur es concentra en la Vall on es comptabilitzen 144 demandants de treball més, un creixement mensual de 2,5%. Per localitats la pujada fou del 7,25% en Benigànim, 3,15% en l’Olleria i 1-9% en Ontinyent. En la Costera, gener tancava amb 140 aturats més; en Xàtiva la crescuda és d’un 4,31% i en Canals d’un 2,06%. La Canal de Navarrès a penes registra 4 aturats més. Tot i aquestes dades negatives, en l’últim any l’atur ha retrocedit un 9% en la Costera, un 6% en la Vall i un 4,9% en la Canal.

Pel que fa a la comarca costanera de la Safor, l’atur registrat es situa en 12.955 persones, amb un augment de 334. De nous contractes es registraren 6.483, 2704 són dones i 4.139 homes. La contractació indefinida és de 490 i la temporal de 6.353.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.