NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Agullent aprova un pressupost municipal per al 2019 de 1.990.258 euros

Amb increment en partides com Joventut i Cultura.

L’Ajuntament d’Agullent ha aprovat el pressupost municipal per al 2019 que ascendeix a 1.990.258 € que continua en la línia de la contenció de la despesa corrent i l’optimització de recursos però que, a més, possibiliten que àrees com Joventut o Cultura augmenten la seua partida i que es mantinguen iniciatives com les beques per als estudiants de l’Escola de Música d’Agullent que fan estudis reglats o la continuïtat dels programes de benestar social així com d’activitats específiques per a la tercera edat.

A més de mantindré la línia d’ajudes a la rehabilitació del centre històric, els pressupostos del 2019 permeten la creació d’una nova línia de subvencions destinada a l’adquisició de bicicletes elèctriques per part del veïns amb 3.000€ de fons. També des de la regidoria de Medi Ambient s’impulsarà una campanya d’esterilització de les colònies felines.

Els pressupostos 2019 també garanteixen el suport econòmic a entitats com l’Agrupació Musical d’Agullent, l’Escola de Pilota, la   Junta de Festes de Moros i Cristians, el projecte Trèvol o el Club de Futbol de l’Agullent. A més, l’Ajuntament d’Agullent subvencionarà la instal·lació d’un desfibril·lador al camp de futbol municipal “Juan Vidal”, en el qual al 2019 es construirà una coberta per a les grades, mitjançant la línia d’ajudes d’Inversions Financerament Sostenibles. Gràcies a la Diputació de València també es durà a terme la millora urbanística del vial d’accés a la localitat des d’Albaida i la pintura de la façana de l’ajuntament.

Al llarg de l’any també s’executaran d’altres inversions d’envergadura a la localitat com la construcció del Centre de Dia de Majors, millores en camins rurals, l’ampliació del cementeri municipal o les millores al CEIP Sant Vicent Ferrer i a l’Escola Infantil La Jordana, totes elles finançades per administracions supramunicipals.

Per altra banda la Conselleria de Medi Ambient també anunciat l’actuació en diversos camins i pistes forestals de la zona de la Serra d’Agullent. Al camí Bocairent amb 13.434 euros s’actuarà en una longitud de 1.730m del camí, on es repararan els gran clots que hi ha i que actualment dificulten molt la circulació .

Al  camí de la Font del Patge, l’actuació valorada en 29.731€ permetrà millorar una longitud de 4.320 metros,  i l’altra de 46.093€ es destina al manteniment del camí del Torrater.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.