NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva presenta la II Cursa de Sant Valentí

Espera una participació de més de 400 esportistes.

Xàtiva acollirà demà dissabte la segona edició de la Cursa de Sant Valentí, que enguany ha triplicat les inscripcions respecte a l’anterior i espera més de 400 participants, el 60% d’ells seran dones.

La prova, organitzada pel club d’atletisme KM3 i l’Ajuntament, tindrà un caràcter solidari i la recaptació es destinarà a Xicotets Herois, una associació que ajuda als xiquets malalts de càncer. El recorregut busca revaloritzar el casc antic de la ciutat i al llarg del mateix es podran veure alguns dels monuments més emblemàtics.

Abans de la cursa, a les 16.00 hores, es celebrarà una masterclass de zumba i l’eixida serà a les 17.00 hores de la vesprada des de la plaça del Mercat. La marxa serà de poc més de 4 quilòmetres i la cursa de 7, on la gent participarà en parella o de manera individual.

Una nova cita esportiva a Xàtiva que espera repetir l’èxit de la primera edició.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.