NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament d'Ontinyent presenta el Pla de Millora i Renovació de les Escoles

S'nvertirà 2,7 milions al CEIP Bonavista.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat a la comunitat educativa del CEIP Bonavista, famílies i professorat, l’avantprojecte del Pla de Millora i Renovació que suposarà la inversió de 2,7 milions d’euros al centre al marc del pla “Edificant” de la Generalitat Valenciana que es posa en marxa en la ciutat amb la col·laboració del consistori. Aquesta actuació és una de les més destacades d’aquest pla que va a suposar en total una inversió de 20´5 milions d’euros per a millorar de manera important els centres educatius ontinyentins.

S’atén així una reivindicació històrica que permetrà adaptar al segle XXI un centre construït als anys 70 que no havia tingut reformes importants.

Segons la proposta de Pla de Millora presentada per l’arquitecta local Sari Calatayud es faran tasques de reparació de fissures als pilars; neteja i segellat de les plaques prefabricades de la façana; substitució de fusteria exterior per altra de millors prestacions tècniques i acústiques; es substituirà plaques i conductes de fibrociment per altres materials; es faran reparacions de filtracions puntuals a la coberta; es remodelarà els lavabos de la planta baixa, i es crearà un nou servei higiènic adaptat per al professorat. A més a més es farà una ampliació de l’aulari infantil, amb 4 noves aules mes espais complementaris; nova zona de jocs i es millorarà la connexió amb l’edifici de primària.

Els 2.7 milions d’euros que s’invertiran al CEIP Bonavista s’afegiran als 300.000 euros invertits en les millores a la coberta i l’aïllament en el centre en aquesta legislatura, per sumar una inversió total de 3 milions d’euros al centre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.