NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Complex del motor d'Albaida inaugura el nacional de Motocròs

Amb victòries de Larrañaga i Butrón i rècord de públic i pilots.

El complex del motor d’Albaida enceta ahir el nacional de motocròs. Segons dades dels organitzadors, el Motoclub Ciutat d’Albaida va  haver rècord d’assistència de públic amb més de 5.000 espectadors però també de pilots, amb 167 inscrits. En Elite MX2 Iker Larrañaga i Butrón en Elite MX1 es marxaren de València amb la placa roja de líder.

De pilots, alguns d’ells es quedaren sense poder competir, va haver molts estrangers i altres tants que canviaren de categoria i tots van fer que les mànegues foren espectaculars.

En la primera d’Elit MX2 Iker Larrañaga va dominar a l’igual que l’any passat però el que sí va canviar fou el seu màxim rival, Mario Lucas, nou en la categoria que aniria primer durant les tres primers voltes fins que el de KTM ho passà. Oriol Casas seria tercer. En la segona mànega, Simeó Ubach lideraria al grup però Iker es posaria per davant per a tirar i emportar-se el primer doblet de l’any. El de Husqvarna es quedava segon amb Oriol Casa tercer i Mario Lucas lliurant pel segon i tercer lloc. Ubach es distanciaria dels seus perseguidors però en les últimes voltes, Mario ho donaria tot i creuaria la meta darrere de Larrañaga i Ubach. (Del 16´40 al 18´33) Al pòdium van estar Larrañaga, Mario Lucas i Oriol Casas.

En la primera d’Elit MX1, de nou, Ander Valentín, José Antonio Butrón, Jens Getteman i Carlos Campano han rodat davant lluitant per les tres primeres posicions. Al començament ha sigut el de Husqvarna el que liderava al grup fins que Butrón l’avançava per vore la bandera de quadres abans que ningú, rodant a un ritme tan alt que arribaria a doblar fins al setè classificat. Ander quedaria segon i Campano tercer. En la segona mànega, Butrón rodava líder mentre que Campano, Valentín i Zaragoza, s’han hagut de conformar per estar darrere però lluitant per escalar posicions. A més, Nil Arcarons s’unia a la festa per lluitar amb Jorge per ser quarts. Als calaixos d’honor pujarien finalment, Butrón, primer líder de la classificació general, Carlos Campano i Ander Valentín.

Dos categories més es disputaren en aquesta primera prova del nacional.  En MX85 Daniela Guillén, Víctor Puig i Unai Aguiló pujarien al pòdium i en MX Femení Sara Andersen es faria amb la victòria seguida de Virginie Germond, segona i Shan Van der Vlist, tercera. La propera prova del Campionat d’Espanya de Motocròs es celebrarà en Talavera de la Reina el cap de setmana del 23 i 24 de febrer.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.