NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Al voltant de 270 alumnes de La Llosa de Ranes reben taronges de la cooperativa

Com a recolzament del cítric valencià.

La Llosa de Ranes ha posat en marxa una iniciativa per a recolzar el cítric valencià. L’Ajuntament amb la col·laboració de la cooperativa Crist del Miracle ha repartit taronges a tots els alumnes i personal docent del centre Crist del Miracle. Una iniciativa per a rellançar i promocionar el consum de la taronja valenciana en l’àmbit educatiu, així com per a despertar consciències en el recolzament als cítrics que va nàixer en el plenari de fa unes setmanes.

Al voltant de 270 alumnes han rebut 2 quilos de taronges. També el professorat i personal del centre. En total uns 1000 quilos en aquesta jornada solidària.

La cooperativa Crist del Miracle de La Llosa de Ranes es va crear en 1911 i s’ha diversificat i adaptat al llarg dels anys als diferents models socioeconòmics.

Una campanya enguany de les més roïns dels últims anys que va començar amb un fort impediment amb l’excés de producció als nostres camps i amb la venda de producte d’altres procedències.

Una iniciativa per a posar en valor la taronja valenciana.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.