NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent inaugura la rehabilitació de la façana de l'antic col·legi Lluís Vives

Ha comptat amb una inversió de prop del milió d'euros.

Ontinyent va inaugurar el divendres la rehabilitació de la façana de l’antic col·legi Lluís Vives, en la qual la Universitat de València ha invertit al voltant d’1 milió d’euros destinats a recuperar el seu estat original de l’històric edifici de la 2ª República.

La rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, va visitar el campus de la ciutat per primera vegada des que va accedir al càrrec. Durant l’acte va destacar el compromís de la universitat amb el patrimoni, així com l’aposta pel campus d’Ontinyent.

Aquesta actuació ha tret a la llum la policromia de la façana i ha restaurat columnes amb capitells, franges verticals d'esgrafiats, escuts, pinacles i arcs de mig punt, entre altres elements. Per la seua part, l’alcalde d’Ontinyent, va agrair aquesta inversió que posa en valor una institució per a la memòria de la ciutat. I es que al llarg dels últims mesos s’han fet diverses actuacions de millora al campus.

Una intervenció que revaloritza la façana de la seu central del campus d’Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.