NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent tria el doble sentit per a l'Avinguda de Torrefiel

Amb el 80% dels vots.

El veïnat i els comerços del Llombo d’Ontinyent han triat el doble sentit per a l’Avinguda de Torrefiel. El 80’58% de la ciutadania i els comerços que han votat en aquest procés participatiu s’han decantat per la doble direcció amb pàrquing en cordó, front al 19’22% que havia optat per mantenir la direcció única amb pàrquing en bateria.

Després de tres dies de votació (dimarts 5, dimecres 6 i dijous 7 de febrer), es van registrar 999 vots de persones majors de 16 anys empadronades al Llombo i 57 de comerços i establiments del barri, que també han pogut participar. El procés de votacions ha triplicat la mitjana de votants al barri a totes les edicions d’ “Ontinyent Participa” que s’han fet des de 2014, i duplicat el percentatge de participació als processos d’aquest tipus realitzats a la ciutat.

A la primera de les reunions, el passat 8 d’octubre, van acudir tècnics i representants municipals, l’Inspector de la Policia Local, l’Enginyer d’Obres Públiques, el veïnat del Carrer Santa Teresa, els col·legis Santa Maria i Lluis Vives, el Campus Universitari, i l’Associació de Veïns del Llombo. La segona reunió, el 23 de novembre, es feia perquè els assistents a la primera pugueren consultar a les entitats i associacions que representaven i poder així traslladar opinions. Després del segon encontre l’acord va ser unànime en favor del canvi a sentit únic, tal com consta en l’acta de la reunió.

Així es va obrir el procés participatiu, que ha comptat amb el major índex dels 7 impulsats a la ciutat des de 2014, superant en més de 12 punts el millor any de l’Ontinyent Participa. En concret, han optat per la doble direcció 851 veïns i 203 pel sentit únic.

Les tasques de pintura i canvi de senyalística per tornar a la doble direcció a l’Avinguda de Torrefiel han començat aquest dilluns al tram entre l'encreuament del carrer Regall fins l'encreuament amb l'Avinguda del Llombo. Aquesta setmana es reprendrà fins el carrer Santa Teresa, i serà el proper dimecres 13 de febrer a partir de les 00:00h quan l’Avinguda Comte Torrefiel quedarà oberta al trànsit amb doble sentit.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.