NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Més de 140 vehicles clàssics participen en la I Concentració Ciutat de Xàtiva

Organitzada per la Fall Sant Feliu.

La I Concentració de Vehicles Clàssics Ciutat de Xàtiva, organitzada per la Falla Sant Feliu s’ha saldat amb gran èxit gràcies als més de 140 vehicles participants. L’estació d’autobusos fou l’escenari d’aquesta matinal on models clàssics de marques com Triumph, Porche o  Ford van captar les mirades dels curiosos,  dels amants del motor i dels nostàlgics i sinó vegen quin fou un dels cotxes més fotografiats.

La falla Sant Feliu també va habilitar barres i taules per a esmorzar i va atorgar diversos premis com el del cotxe més antic que va recaure en aquest Ford Model A de l’any 1928, una autèntica meravella.

I toca ara pegar una ullada a alguns d’aquests vehicles, datats en la seua majoria a les dècades dels 50, 60 i 70 com aquest Citroën GS de 1967 o els indispensables 600.

Col·laboradors i patrocinadors han fet possible aquesta concentració però sobretot ha sigut l’esforç i treball realitzat pels membres d’aquesta comissió, els feliuets, els que han deixat el llistó molt alt pensant ja en la segona edició.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.