NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El director de l'IVASS visita la residència de Caixa Ontinyent de Xàtiva

Igualtat ha invertit més de 215.000 euros per a condicionar-la.

El director general de l’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària, IVASS, Ángel Bonafé ha visitat la residència Caixa Ontinyent de Xàtiva on, des del 2015 s’ha efectuat una inversió de 215.155,47 euros en la millora de les instal·lacions i equipament. El centre compta amb una plantilla de 37 professionals i atén a 40 persones amb diversitat funcional intel·lectual.

De millores també enumerem la dotació de nou mobiliari interior i exteriors, televisors per ales cases, sala de visites i menjador, canvi de cortines i estors,  o la ventilació en la bugaderia on s’han instal·lat tres noves llavadores,  rampes i ampliació de la porta d’accés a proveïdors que milloren l’accessibilitat del centre.

Entre les novetats tecnològiques, la residència disposa d’una pissarra digital i ordinadors, vuit tabletes vinculades al programa Stimulus, un nou gimnàs, camp de petanca i la ja anomenada  sala d’estimulació sensorial, tot ferramentes que afavoreixen la realització d’activitats i programes per al tractament terapèutic de les persones usuàries i una millora de les condicions laborals dels treballadors.

Tot ha estat possible amb el canvi de model d’atenció social que ha impulsat el Govern del Botànic amb recursos més inclusius i centrats en la prestació de recolzaments que busca donar resposta a les demandes reals de les persones amb diversitat funcional intel·lectual i les seues famílies.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.