NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació rehabilita el pont entre Beniarjó i Real de Gandia

Del seu enfonsament en 2007 per les intenses pluges.

La Diputació de València avança en la rehabilitació del pont entre Beniarjó i Real de Gandia, després d'esfondrar-se una part del mateix per les intenses pluges registrades a la tardor de 2007, la qual cosa va fer que quedara inhabilitat tant per al trànsit rodat com per al pas de vianants. L'actuació es va iniciar a la fi de desembre del passat any i està previst que finalitze en els pròxims mesos, amb maig com a data màxima. El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha visitat les obres dutes a terme en el pont sobre el riu Vernissa que compten amb una inversió de la corporació provincial de 453.000 euros.

Les obres inclouen actuacions de murs en el marge esquerre del llit del riu, la construcció del tauler de la primera obertura del pont, la protecció amb escullera del llit del riu, així com la millora de l'accessibilitat i la seguretat de la circulació viària al llarg de la infraestructura. A més, es rehabilitaran els danys per corrosió en les zones crítiques.

D'altra banda, el responsable de l'àrea provincial de Carreteres també ha visitat dos projectes realitzats per la corporació a la comarca de La Safor, concretament noves glorietes en les localitats de Simat de la Valldigna i Villalonga.

A Simat de la Valldigna, amb un pressupost de 145.000 euros, la glorieta s'ha executat en la trobada entre la CV-600 i l'Avinguda Font Menor per a millorar els moviments dels vehicles. També s'han remodelat les voreres, repavimentat tot l'àmbit d'actuació i instal·lat nova senyalització vertical i horitzontal.

Quant a Villalonga, l'actuació s'ha dut a terme en la trobada entre els carrers Ador Carretera (CV-685) i Gandia carretera (CV-680, pk 0+390) amb un pressupost de quasi 53.000 euros.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.