NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Presentació candidats comarcals d´EU

Ignacio Blanco, candidat a la Presidència de la Generalitat, de visita en Ontinyent i Xàtiva

El candidat d’EU a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Ignacio Blanco, i la número dos, Marga Sanz, varen visitar ahir Ontinyent i hui Xàtiva per a presentar als candidats de La Vall d’Albaida i La Costera, respectivament.

José Soler i Jordi Sebastià encapçalen les llistes en La Vall amb un clar objectiu, evitar que el PP guanye les eleccions i evitar que la corrupció i la privatització de serveis públics continue endavant. El primer és economista de professió i ocuparà el número 5 de la llista.

Jordi Sebastià treballa al sector tèxtil i té una llarga història com a sindicalista.

Esquerra Unida, que en la capital de La Vall forma part del tripartit que Governa l’Ajuntament, és partícip del programa Ontinyent Participa, els pressupostos participatius i la gestió de la política social.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.