NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Festivitat de La Beata Inés de Benigàmim 2019

Cada 21 de gener

Cada 21 de gener, Benigànim es vesteix de festa per a celebrar la solemnitat en memòria de la Beata Josefa Maria de Santa Inés. Que aquest és el dia més important de Benigànim ningú ho discuteix i la millor prova va estar com sempre als carrers replets de devots per a participar pel matí en la missa de campanya i per la vesprada en la processó, amb l’escenificació dels miracles.

A les set i vuit del matí es celebren les misses de Comunió en l’església de la Beata i a les onze i mitja es celebra una eucaristia solemne però aquesta és de campanya en la plaça presidida enguany pel pare Lorenzo Pérez d’Eulate Bermejo, agustí recol·lecte acompanyat per una desena de religiosos de l’odre.  

El 21 de gener de 1696 va morir la Mare Inés al seu convent de Benigànim i quan en 1888 Lleó XIII la beatificà, l’església va escollir el dia del seu naixement al cel per a la seua festa al santoral catòlic. Des d’aquell llunyà 1888 aquesta jornada s’ha convertit en tot un discurs d’admiració i respecte viscut de manera fraternal com aquesta litúrgia, sempre multitudinària i molt participativa com al moment de rebre la comunió.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.