NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia celebra el Dia de l'Arbre amb una gimcana per l'Anella Verda

Amb prop d'un miler de persones.

Gandia va celebrar el diumenge el Dia de l’Arbre amb una gimcana per l’Anella Verda de la ciutat amb la participació de prop d’un miler de persones. Aquesta activitat formava part d’un ampli calendari d’accions vinculades a medi ambient impulsades per l’Ajuntament.

Un any més se celebrava la necessitat de plantar arbres, i la millor manera de conèixer les espècies del nostre entorn, era fer-ho de manera divertida a través de tallers d’educació mediambiental. 

Durant tot el matí va tenir lloc la gimcana per a tots els públics, on van participar els xiquets i els seus pares en el Parc Periurbà de Santa Anna. En cadascuna de les cinc bases de les quals constava el recorregut es faria una prova i s'aniria segellant als participants una espècie de passaport creat per a aquest dia. Qui ho aconseguia completar, tindria una recompensa.

A més, es va fer un esmorzar on es va repartir taronja de proximitat, ecològica i gratis als assistents.

Demà dimecres 20 de febrer tindrà lloc una xarrada  per a informar sobre “Els treballs del post incendi forestal i el projecte Marxuquera Verda” a la Casa de la Marquesa a les 19.30 hores. Els alumnes de 4t curs dels col·legis que participen en la X edició del programa Arbres a l’Aula, acudiran el 21 de febrer a l'Ermita de Sant Antoni per a plantar els arbres que durant tot un any han estat cuidant en els seus centres escolars.

L'última activitat familiar serà el proper dissabte 23 de febrer amb l’obra EmociAnant de la companyia Rodamons Teatre que començarà a les 17.30 hores en el Teatre del Raval. A més, fins al diumenge 24 es podrà veure l'exposició “L’Anella Verda”, en l'espai de recepció de les casetes de la Plaça del Tirant.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.