NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent sol.licita a l'IVACE altres 600.000 euros per modernitzar tres polígons industrials

El del Pla, Sant Vicent i àrea 37, Bricorama.

L’Ajuntament d’Ontinyent va a sol·licitar ajudes per import de 600.000 euros a l’Institut de Competitivitat Empresarial, IVACE, per tal de seguir modernitzant els polígons industrials. La sol·licitud serà duta a terme al ple de demà dijous per a la seua aprovació i que d’obtenir una resolució favorable permetrà arribar als 5´3 milions d’euros acumulats per a tal fi en aquesta legislatura.

De l’IVACE ja es va obtenir una primera subvenció que va permetre invertir 1,6 milions d’euros que s’afegiren als 1´1 invertits amb ajuda de la Diputació per als accessos de la ciutat i els polígons per l’Avinguda de València i l’Avinguda del Tèxtil. Cal sumar al voltant de 2 milions més per a les 38 actuacions del Pla de Polígons Municipals finançades pels propietaris i l’Ajuntament i si ara s’afegeixen aquests 600.000 hi haurà un acumulat de 5´3 milions d’euros d’inversions als polígons en 4 anys.

De les actuacions ara plantejades s’inclouen millores en 3 polígons per valor de 200.000 euros cadascun.

Al polígon Àrea 37, Bricorama, es planteja fer millores en l’enllumenat d’accés des del polígon El Pla; substituir punts de llum de vapor de sodi per leds i millorar la zona verda i el mur que delimita aquesta amb la carretera.

Com ha anunciat el regidor, tots tres projectes també inclouen la instal·lació de nova senyalítica vertical d’acord amb la nova imatge de marca de la ciutat recentment presentada.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.