NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent crea una zona d'esplai al carrer Teixidors aprofitant les obres de semipeatonalització de Tomás Valls

Amb una inversió de 170.000 euros.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha aprofitat les obres de semipeatonalització del carrer Tomás Valls per crear una nova zona d’esplai de 400m2 a l’adjacent Teixidors. Amb una inversió de 170.000 euros dins el programa ARRU (Àrea de Regeneració i Renovació Urbana), posat en marxa pel Consistori i la Conselleria d'Habitatge, aquesta actuació ha servit per millorar la connexió entre el Carrer Major i la Plaça de Sant Domingo i també entre Tomàs Valls i La Llosa.

La intervenció ha comptat amb una durada de 4 mesos i  ha millorat el tram del carrer Tomás Valls comprés entre la Plaça de Sant Domingo i Arquebisbe Segrià. En aquesta zona s’ha realitzat entre altres treballs la substitució de les xarxes de sanejament i aigua potable, amb noves xarxes separatives d'aigües pluvials i fecals,  renovat l'enllumenat, canviat elements del mobiliari urbà i la senyalització vertical. Així com l’execució per a la instal·lació de gas ciutat.

La nova zona d’esplai del carrer Teixidors ha suposat la conversió d’un solar en desús en una àrea d’esponjament urbà que inclou banquets, arbrat i diversos elements de jardineria. A més d’una trama de pintura per a accedir des de Tomàs Valls, millorant la comunicació d’aquesta via amb el carrer d’Enmig, que enllaça amb el Carrer Llosa i comunica amb el Mercat Municipal.

Una obra més orientada a revitalitzar el centre històric de la ciutat.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.