NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Final del 15è Concurs de Música Festera Francesc Cerdà el dissabte 23 de febrer

A partir de les set de la vesprada al teatre Goya

Aquest dissabte 23 de febrer a partir de les set de la vesprada, el teatre Goya de l’Olleria acull el concert del 15è concurs de música festera Francesc Cerdà a càrrec de la banda de la societat Escola Musical Santa Cecília de l’Olleria baix la batuta de Ramón García i Soler. L’acte es divideix en tres parts: en la primera s’interpretaran les quatre marxes cristianes finalistes, Cavallers del Pas, Azjama, La’Umiy i Desperta Almogàvar; en la segona tindrà lloc el lliurament de l’edició de partitures als guanyadors de l’edició anterior, la del 2018  i en la tercera s’atorgaran els premis i es tornarà a interpretar la peça guanyadora. Aquest concurs porta el nom de Francesc Cerdà amb gran criteri. Totes les comparses de l’Olleria compten amb alguna marxa composada per ell, a més de la marxa mora “50 anys de festa” que commemorava, en 2003, el mig segle dels festejos a la població. El certamen s’inclou dins del programa d’actes del Mig Any Fester que viurà els seus dies grans a principis de març.

Activitats totes elles que posen en rellevància al municipi en l’àmbit fester, tenint en aquest concurs una immillorable senyera del que és la música festera.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.