NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Després d'anys de reivindicació comencen les obres del pas a nivell elevat de Xeresa

Amb un pressupost d'1´3 milions d'euros

Després de molts anys de reivindicació, ADIF, per fi, ha iniciat la construcció del pas a nivell elevat a Xeresa. La nova empresa adjudicatària ha començat amb la neteja dels terrenys, moviment de terres i aquesta setmana prepararà els fonaments. El projecte suma un total d’1,3 milions d’euros.

L’obra ha sigut una reivindicació des del govern municipal de Xeresa des de fa anys. El primer objectiu va ser que es redactara el projecte al 2015 per part d’ADIF i la seua posterior inclusió als Pressupostos Generals de l’Estat al 2016. Un any després es va produir l’alçament de les actes d’ocupació per part del Ministeri de Foment però des de la Demarcació de Carreteres s’informava negativament sobre el projecte i ADIF es va vore obligada a la redacció de tot un modificat. Arribats a l’estiu del 2018, el nou projecte modificat veia la llum i la UTE adjudicatària va començar a perimetrar l’obra per a ja encetar-la però de nou apareixia un entrebanc.

 

 

El pas a nivell consistirà en un vial i un pont que superarà l’actual enllaç a l’AP7 el que permetrà als veïns passar en les terres de la marjal, hortes de Sant Joan, estació de tren de Xeraco en la Natzarè Oliva sense la perillositat del tren, inclús a peu.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.