NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

En desacord per la gestió de la residència

Les tres administracions que porten endavant la residència de discapacitats no arriben a un acord sobre la seua gestió

La residència de discapacitats d’Ontinyent manté la data d’obertura al segon trimestres de 2015 però segueix sense concretar la seua gestió. Una reunió mantinguda la setmana passada entre les tres administracions que porten avant el projecte: Benestar Social, Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent no va llançar llum sobre aquesta qüestió. L’ajuntament va tornar a insistir en que la gestió siga assumida pel Trèvol però Conselleria es va mostrar reticent degut les traves legals que presenta ja que el conveni no contempla la cessió a cap entitat i Benestar Social haurà de traure-la a concurs. 

Al completar-se l’obra, el centre passarà a ser de Benestar Social que el tindrà cedit per 30 anys. El cost anual de la gestió rondaria els 1,5 milions d’euros i Trèvol, que també està conforme en encarregar-se de la gestió, exigeix que se li garantisca el finançament. La residencia, que porta quatre anys finalitzada però tancada a falta de l’aportació de conselleria obrirà amb la meitat de les places disponibles, 20 de les 40 que pot acollir. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.