NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xerrada del Fons sobre producció i consum responsables

Amb la presència de dues artesanes de la

La gira del projecte In/Sostenible del Fons Valencià per la Solidaritat ha fet parada en l’Olleria. Les protagonistes han sigut Martha Cecilia i Lourdes Carmenila, dues artesanes de la Cooperativa de producció Artesanal Padre González Cooproporago del Cantón Biblián de l’Equador que han donat a conèixer al públic assistent com és la realitat de les dones del Sud. La xerrada es compaginava amb la demostració in situ de l’art de la “Paja Toquilla”, el teixit tradicional del barret equatorià.

Actualment a nivell provincial i regional, aquesta cooperativa, que agrupa a 120 artesanes del Cantón Biblián, exporta aquest producte, el barret de palla toquilla a països de la Unió Europea com Itàlia, Espanya i França gràcies al recolzament del Fons que en un primer moment va realitzar la dotació de maquinària, mobiliaris i entrades per al centre d’apilament i la tenda artesanal. El Fons Valencià per la Solidaritat és l’associació dels ajuntaments de la Comunitat Valencia per la Cooperació, la Sensibilització i l’Educació per al Desenvolupament. Una associació sense ànim de lucre on els ajuntaments i entitats locals de la Comunitat Valenciana de totes les formacions polítiques són els membres; entre ells l’Ajuntament de l’Olleria, membre de la junta directiva des de finals del 2015. Es va constituir per contribuir al desenvolupament dels països empobrits així com per sensibilitzar la societat valenciana de les problemàtiques que aquests països pateixen.

 

 

El projecte d’aquest any es centra en la producció i consum responsables. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.