NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva posa en marxa la campanya Tanquem el cercle, imitem la natura

Per promoure el compostatge de residus orgànics.

L’Ajuntament de Xàtiva i el COR promouen la campanya de compostatge domèstic “Tanquem el cercle, imitem la natura” que s’enceta aquest divendres dia 1 de març amb una xerrada informativa, oberta a tota la ciutadania que tindrà lloc a les 19 hores a la Casa de Cultura. Així, l’Ajuntament facilitarà la formació i el seguiment i el COR proporcionarà els kits necessaris per al compostatge i el compost. En aquesta primera edició podran participar fins a 50 famílies, el que trauria del sistema de recollida unes 17 tones de bioresidus anuals, estimant que el nombre total de persones és de 150, contant amb una mitjana de 3 persones per família, i que cada persona puga generar uns 120 kg de residus anuals com a mínim.

La campanya es centra en la població de Xàtiva, més concretament a la zona de Bixquert.

Totes aquelles persones que vulguin inscriure’s i complisquen els requisits ho podran fer en finalitzar la xerrada d’aquest divendres o adreçant-se posteriorment al departament de Medi Ambient de l’Ajuntament. Aquestes persones es formaran mitjançant tallers específics de compostatge.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.