NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El compositor Azael Tormo guanya el XV concurs Francesc Cerdà de l'Olleria

De música festera.

El compositor Azael Tormo Muñoz, natural de Manuel, s’ha alçat amb el primer premi del quinzè Concurs de música festera Francesc Cerdà de l’Olleria, celebrat el dissabte 23 de febrer al Teatre Goya i dotat amb 2000 euros. La peça guanyadora ha estat la marxa cristiana Azjama, amb un significat molt especial. Ja l’any passat Tormo va guanyar amb la marxa mora Ibn Jazim.

El segon premi, dotat amb 1.000 euros, va ser ex aequo per als compositors Juan Bautista Francés Parra, natural de Beneixama, per la marxa Cavallers del Pas, i David Postiguillo Moscardó, també de Manuel, amb La’Umiy.

El premi del públic, dotat amb 500 euros, va ser també per a Azael Tormo, amb l’obra Azjama i l’accèssit per a Desperta Almogàvar de José Miguel Ruiz Navarro de la població de Villena.

Enguany s’han presentat 19 peces i el jurat va estar format pels compositors i directors Tomàs Gilabert Giner, Jaume F. Ripoll Martins i José Vicente Asensi Seva.

Després del lliurament de premis, el públic assistent va gaudir d’un emotiu concert de música festera a càrrec de la Societat Escola Musical Santa Cecilia de l’Olleria 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.