NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent inicia la segona fase de les obres de recuperació del tram dret del Clariano

Del Pont Vell al Trinquet de Gomis.

Les obres de recuperació per als vianants d’Ontinyent del marge dret del riu Clariano en el tram que va des del Pont Vell al Trinquet de Gomis començaran la propera setmana la segona fase. Una actuació que ha suposat una inversió de 150.000 euros de la Diputació i l’Ajuntament amb l’objectiu de crear una nova vorera, habilitar un accés al riu i executar diverses millores paisatgístiques a la zona dins del projecte “Riu Viu”.

La primera fase de les obres, que finalitzaran aquesta setmana després de 4 mesos de treballs, ha comptat amb una subvenció de 83.000 euros de la Diputació de València. El Consistori ha aportat 20.000.

L’àrea on s’està actuant correspon a dues parcel·les urbanes de propietat municipal de superfície aproximada de 5.500 m2, situades al casc urbà. Els treballs que s’executen han estat plantejats per aconseguir la neteja i gestió dels abocaments il·legals, eliminar la vegetació invasora i recuperar la flora autòctona, i crear i adequar d'un itinerari per als vianants que afavorisca la connexió entre la Cantereria, La Plaça de Baix i els carrers Gomis i Maians. En definitiva, crear un espai d'esplai pròxim al llit que dignifique la zona.

S’espera que les obres d’aquesta segona fase estiguen finalitzades a finals del proper mes d’abril.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.