NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albaida disposa d'un nou magatzem municipal per a la brigada d'obres i serveis

Ubicat al polígon industrial Pla del Conde.

Amb una inversió de 204.000 euros provinents íntegrament de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament d’Albaida compta amb un nou magatzem municipal per a la brigada d’Obres i Serveis de 400m2 ubicat a l’entrada del polígon industrial Pla del Conde. Una infraestructura necessària per al municipi ja que cada vegada és major la quantitat de maquinària, ferramentes i vehicles que utilitza l’Ajuntament i que d’aquesta manera es poden unificar en un mateix i únic espai.

La nau compta amb un pàrquing exterior per als vehicles municipals i la part central de l’interior també serveix d’aparcament. Hi ha habilitades diferents sales per a recollir el material de cada departament: electricitat, fontaneria o obres. Un ordre que ajuda també a la catalogació i inventariat.

L’Ajuntament també ha augmentat el seu parc mòbil amb la compra d’una furgoneta per a la mateixa brigada i per a l’ús de les associacions que ha suposat una inversió de 40.000 euros. D’altra banda als últims mesos també s’han millorat altres infraestructures municipals com el poliesportiu o el mercat municipal.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.