NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Més de 400 corredors participen al Trail Xeresa-Mondúver

Carrera inclosa al Circuit Trail València - Cajamar.

Un gran dia d’esport i muntanya es va viure el diumenge 3 de març amb el Trail Xeresa-Mondúver, cinquena prova puntuable del Circuit Trail València-Cajamar que va comptar amb la participació de més de 400 corredors. La prova consta de dos distàncies: en la més llarga de 20,4 quilòmetres s’imposaren Juanjo de los Ángeles i Silvia Carrión, en la sprint, de 10 quilòmetres, els guanyadors foren Àlex Campos i Irene Palomares

En aquesta edició s’ha canviat la localització de la zona d’eixida i meta a un carrer molt proper a l’anterior però molt més còmoda per ubicar la post meta i les carpes d’atenció als corredors. A les 8:45 del matí es donava l’eixida simultània davant de l’ajuntament a una prova que és una de les favorites del circuit al incloure el desafiament de pujar el Mondúver, un repte al que enguany s’ha sumat les altes temperatures amb més de 25 graus el que ha fet que el trail siga més lent però l’sprint més ràpid. El recorregut és un dels seus punts a favor on es pot gaudir de les espectaculars vistes del Pla de la Vella i està marcat amb balises reutilitzables de color taronja fosforescent d’una longitud aproximadament de 40 centímetres amb reforços abans i després dels encreuaments o canvi de sender o camí.

La modalitat Trail, amb 4 avituallaments al llarg del recorregut va comptar amb un desnivell positiu d’uns 1100 metres. Juanjo de los Ángeles, del Club Xeraco va realitzar un temps de 2:01:07; José Vicente Carrascosa, del Correores de Buñol va tornar a ocupar el segon escaló com ja va fer en Xera amb 2:02:46 i tercer fou Carlos Ubide, del club La Vega de San Antonio amb 2:03:55.

En categoria femenina, la més ràpida tornava a ser Silvia Sarrión amb 2:34:04.  La corredora del Timperlap està imparable i es postula ja com guanyadora del circuit. La segona en creuar meta fou Mireia Briones del Club Never Stop Runnin a més de sis minuts de Sarrión i la tercera posició  amb 2:43:44 fou per a Eugenia Álvarez. El millor equip fou el Green Power Sports Team.

En l’sprint trail, amb 2 avituallaments, el desnivell positiu es situava en 390 metres. (Del 20´31 al 20’39) Els tres primers foren Àlex Campos, del Àlex Campos Team amb 46:48, seguit del seu company Jesús Quiles que entrava deu segons després i de Jorge Clavel, del Green Power Sport Team amb 47:14.  En dones la més ràpida fou Irene Palomares també del Green Power Sport i un temps de 57:30. Darrere d’ella entrava l’actual guanyadora del circuit Sara Pérez, del Àlex Campos Team amb 59:22 i la tercera plaça fou per a Diana Ferrando, del Never Stop Running amb 1:01:06. Per equips s’imposava el Àlex Campos Team.

Tot un espectacle esportiu que es suma a un gran ventall de proves i rutes de tot tipus que ofereix Xeresa sobretot de marjal i muntanya per la falda del Montdúver.

Aquest trail Xeresa-Mondúver ha estat organitzat per 3Direcciones amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xeresa i el club local Corresendes. Del circuit queden dues proves, el Trail Cortes de Pallás per al 14 d’abril i el Trail Gestalgar-Peña Maria per al 19 de maig.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.