NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Olleria presenta els seus càrrecs festers de 2019

Les seves Reines, Corts d'Honor, càrrecs festers i cartell anunciador de les festes patronals i de Moros i Cristians 2019.

L’Olleria va acollir el divendres al Teatre Goya l’acte d’elecció i presentació de la Reina Major i Reina Infantil, Corts d’Honor, principals càrrecs festers i el cartell anunciador de les festes patronals i de Moros i Cristians 2019. Una jornada que encetava un cap de setmana intens replet d’activitats amb la celebració del Mig Any Fester d’enguany.

Rocío Salido Antón tindrà l’honor de representar a la Reina Major acompanyada de la seva germana Nayara Salido Antón, escollida com a Reina Infantil. Així es van presentar també la Cort d’Honor Infantil i la Cort d’Honor. Es comptarà al voltant de 36 festers.

La Capitania Cristiana a càrrec enguany de la filà Mariners serà representada per Eduardo Mompó Albiñana com a Capità, i Joane García Albiñana com a Ambaixador.

Per part del bàndol moro, de la filà Llevantins Victor Manuel Albiñana Sarrió i Enrique Such Sanz, seran el màxims representants com a Capità i Ambaixador respectivament.

El cartell guanyador anunciador de les festes de 2019 va ser el de Rubén Cambra Donat d’Ontinyent.

L’Olleria ja viu el millor ambient fester d’aquest 2019. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.