NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Llosa de Ranes obri les inscripcions per al V Concurs de Joves Intèrprets

Tindrà lloc els dos primers caps de setmana de juliol.

La Llosa de Ranes ha presentat la cinquena edició del Concurs de Joves Intèrprets a l’auditori Mestre Vicent Tortosa. Aquest projecte conjunt de l’Ajuntament, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i la Fundació Sanganxa és ja tota una referència i per ell han passat quasi 400 músics. Les dates per a l’edició del 2019 seran el 6 i 7 de juliol per a vent-fusta i 13 i 14 de juliol per a vent-metall.

La presentació va començar amb un vídeo on apareixen totes les col·laboracions i activitats que s’han portat a terme des de que es signara el conveni entre les tres entitats i les noves per a aquest any. També es donaren a conèixer les noves obres per al concurs i els quasi 4.000 euros en premis.

Les inscripcions estan obertes fins al 15 de juny i es poden realitzar a la web www.concursodemusica.com

A la presentació a més va haver música en directe amb alguns dels guanyadors del concurs en edicions passades amb el trompetista Melchor J. Collado; la flautista Inés Cantos i el saxofonista Víctor Agustí acompanyats al piano per Adolfo Garcia.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.