NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Olleria celebra el Mig Any fester amb la tradicional Entradeta de Filaes

Una de les activitats més multitudinàries.

L’Olleria ha celebrat el Mig Any Fester aquest cap de setmana amb un intens programa d’actes impulsats per la Junta Central de Festes.

Després de la presentació de les reines, respectives corts d’honor i càrrecs festers del divendres, el dissabte tindria lloc la tradicional “Entradeta de Filaes” organitzada per les capitanies, que enguany ostenten els Mariners i els Llevantins. Una de les activitats més multitudinàries. Aquesta desfilada serveix als festers com assaig per a calfar motors. I és que en només 6 mesos arribaran les properes festes patronals i de Moros i Cristians 2019.

El recorregut va començar en la rotonda de Sant Miquel i finalitzar a la plaça Mare de Déu de Loreto.

L’ambient fester es va traslladar directament al carrer, on van participar totes les filaes i els festers vestits de manera informal amb els seus colors, escuts i complements més característics. Tant del Bàndol Moro amb els Llevantins, Juvenils, Bohemios, Abencerrajes, Xirigotes , Abassíes o Rebeldes; com del Bàndol Cristià els Mariners, les Popeluses, els Pirates, les Íberes, els Bandolers i els Valencians. L’alcalde de l’Olleria, Julià Engo, va participar amb la seua filà.

Els festers assagen el pas al ritme de la música pel poble i desfilen xiquets, joves i majors. Així com els festers del 2019. El públic assistent va seguir de prop aquest recorregut esclatant en aplaudiments amb els caps d’esquadra.

Un intens cap de setmana per als festers i veïns de l’Olleria.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.