NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva presenta la campanya "Per unes Falles Inclusives i sense LGTBIfòbia"

Per la normalització i contra la LGTBIfòbia a les Falles.

L’associació Arc de Sant Martí LGTBI+ Xàtiva amb el suport de la regidoria de Falles de l’Ajuntament i la Junta Local Fallera ha presentat la campanya de sensibilització baix el lema “Per unes Falles Inclusives i sense LGTBIfòbia”. El seu objectiu és visibilitzar i normalitzar aquest col·lectiu i conscienciar a la gent contra la LGTBIfòbia per a previndre discriminacions i agressions, tant físiques com verbals, durant les festes.

La campanya consisteix en la divulgació de cartells pedagògics, realitzats de manera altruista per l’artista local David Pàrraga, a les diferents comissions falleres, així com a altres punts de la ciutat.

I és que segons dades de l’Observatori Valencià contra la LGTBIfòbia existeix un alt grau de delictes d’odi contra aquest col·lectiu, tant a nivell de discriminacions com d’agressions. L’últim informe a la Comunitat Valenciana recull fins a 79 agressions denunciades per orientació sexual o identitat de gènere. A més la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals destaca que l’assetjament escolar motivat per l’orientació sexual, la identitat de gènere i l’expressió de gènere segueix sent el majoritari a Espanya, representant aquest el 60% sobre el total.

S’espera que aquesta campanya tinga continuïtat en altres festes de Xàtiva com la Fira o les festes de barris i carrers.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.