NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El dilluns Ontinyent comença el reasfaltat de 16 carrers

Amb 232.000 euros de pressupost.

Ontinyent enceta el dilluns les obres de reasfaltat més importants dels últims 20 anys que abasten 19.115 m2 distribuïts en 16 actuacions. El pressupost ascendeix a 232.015 euros, IVA inclòs, 130.000 provinents del Pla de Camins i Vials 2018-2019 de la Diputació de València i 102.000 de l’Ajuntament d’Ontinyent dins del Pla d’Eficiència Urbana.

Unes actuacions que comprenen pràcticament tota la ciutat.

La llista continua amb el carrer Joan Coromines; el Joan Belda Pastor entre l’Avinguda Diputació fins al Mirador, carrer Sant Jaume en el tram davant de Telefònica o al pintor Segrelles en dos trams.

Concretament des de la unió en el carrer Sant Ignasi fins al poliesportiu; el tram del carrer Sant Teresa entre Torrefiel i Avinguda Generalitat, carrer 2 de maig entre el CC Comercial El Teler i Martínez Valls i també es reasfaltarà tota la plaça de Baix

L’Avinguda Vicent Gironés Mora entre les dues rotondes completen les intervencions que s’executaran en 3 setmanes.

L’empresa adjudicatària és Asfaltos Guerola d’Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.