NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Projecte Oliva presenta a la seua candidata, Yolanda Pastor

Projecte Oliva obri una nova etapa amb Yolanda Pastor y renovant la seua imatge i web

El partit Projecte Oliva ha presentat a Yolanda Pastor com cap de llista per a les eleccions municipals de maig en un acte que va tenir lloc en la nova seu de la formació, al carrer Sant Carles amb la presència d’unes 150 persones. La candidata és l’actual portaveu del partit i regidora d’Educació, Dona, Gent Major i Participació Ciutadana, el que no canviarà fins a final de legislatura.Pastor es va mostrar molt il·lusionada i amb ganes en aquesta nova etapa que inicia després de prendre aquesta important decisió que ha consensuat amb la família.La seua trajectòria política va començar fa 20 anys quan va assumir la presidència de l’AMPA al col·legi dels seus fills donada la deixadesa del centre.15 anys en aquest càrrec li portaren a Projecte Oliva, formació en que ha estat des dels seus inicis.

 

 

Una formació que per la seua condició de partit local pot presumir de tindre plena autonomia en les seues decisions que sempre anteposaran els interesses dels ciutadans d’Oliva. Joan Mata, president de Projecte Oliva fou qui va presentar a la candidata d’aquesta formació que ha canviat el seu logotip i modificat les pàgines webs del partit. En clau política ja es varen desvetllar alguns punts del programa electoral que no inclourà promeses difícils de complir. Pastor també es va mostrar disposada a dialogar i pactar amb tots. Projecte Oliva, es posa així en marxa amb aquest nou temps que s’obri amb Yolanda Pastor.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.