NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Concurs de cassoles d'arròs pel Dia de la Dona

La programació pel Dia de la Dona en Albaida abasta un fum d'activitats

Hui 8 de març es commemora el Dia Internacional de la Dona, una jornada de vaga feminista, de concentracions, manifestacions amb el repte de la igualtat com objectiu comú. Moltes localitats celebren l’efemèride amb activitats que abasten tota una setmana com és el cas d’Albaida que ahir i amb la col·laboració de les mestresses de van fer que la gastronomia fora protagonista. 140 dones acudiren a la seua de l’associació per participar al concurs de cassoles d’arròs al forn.

El jurat ho va tenir difícil i després de degustar totes les cassoles presentades va atorgar el primer premi a Amparo Navarro; la segona posició fou per a la filà pirates i la tercera per a Giserta Penadés. La cita també va servir per llegir el manifest a càrrec de la regidora que va estar acompanyada per l’alcalde, Josep A. Albert. Teatre, xerrades o inclús activitats on s’ha implicat als escolars es sumen al programa albaidí. Dues cites més ens esperen per completar la setmana de la dona en Albaida que tindran lloc al Centre de la Dona, una xerrada sobre diversitats sexuals i un berenar intercultural per al divendres 15 de març. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.