NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Tavernes de la Valldigna celebra la 18ª Cursa de la Dona

Amb 600 participants.

Tavernes de la Valldigna ha acollit la divuitena Cursa de la Dona, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració dels monitors escolars i de l’escola de Jocs, Club Atletisme la Valldigna, Protecció Civil, Creu Roja, Diputació i les empreses Cesar Sports, Frutas Tono i Lanjarón.

Una edició multitudinària que va comptar amb prop de 600 participants que van envair els carrers del poble per a reivindicar la igualtat i el paper de la dona en la societat.

Primer es va llegir un manifest i, abans de la cursa, Tavernes va gaudir de bona música i ball.

L’eixida va tenir lloc des de la Plaça Major, on també va començar la prova no competitiva.

Com a novetat d’aquesta edició es van programar dos entrenaments previs a la cursa. En total es van recollir 500 euros en el dorsal zero, destinant enguany a l’Agrupament Escolta L’Ombria.

Una cita esportiva on totes les participants van rebre diferents obsequis i van eixir al carrer per a commemorar el Dia Internacional de la Dona.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.