NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Soc Nadal i pista de patinatge

El centre comercial El Teler d´Ontinyent s´ompli d´ofertes variades en una fira de cap de setmana organitzada per l´associació Soc de comerciants

El centre comercial ha disfrutat este cap de setmana d’un complement a les seues variades i habituals ofertes, perquè els comerciants de Soc han muntat una fira amb activitats paral·leles i animació infantil que ha omplert les instal·lacions.

Entre els comerços participants hem trobat bicicletes, roba, calcer, vins, decoració, mobles, plantes o joieria, entre altres, complementant així els productes que habitualment venen les marques que compten amb local en el centre comercial.

Esta es la primera vegada que els associats de Soc porten endavant esta iniciativa i, degut al seu èxit, asseguren que repetiran l’any que ve. Traslladant els seus productes al centre comercial, s’ha ampliat el seu radi d’acció.

Esta campanya comercial s’emmarca en l’activitat de promoció Ontinyent Il·lusiona en la que participen les associacions comercials de la ciutat. Un dels atractius més interessants és esta pista de patinatge que permet als xiquets i majors disfrutar d’este esport sense passar fred, ja que el sol és d’un material sintètic fabricat entre en Alfarrasí.

L’empresa, amb seu en Agullent, fabrica les pistes en Alfarrasí i ja ha botat al mercat exterior, amb pistes en Mèxic i Alemanya que respecten el medi ambient i són molt més barates que les de gel.

Els que vullguen patinar només hauran de pagar 4 euros si ho fan en cap de setmana i 3 si van en dia laborable. A més, s’ofereixen descomptes i promocions de les que tots poden disfrutar fins a després de Reis.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.