NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia es suma a les concentracions pel Dia Internacional de la Dona

Amb motiu de la Vaga Feminista.

Gandia es va sumar el divendres a les diferents activitats impulsades per La Xarxa Feminista de la Safor-Valldigna amb motiu de la Vaga Feminista del Dia Internacional de la Dona.

Els carrers es van vestir de morat amb desenes de missatges contra els papers de gènere, la lluita patriarcal, l’educació, la violència de gènere o la pobresa. Després de la volta pels barris de la localitat amb la Columna Sororitat, el matí va finalitzar amb una concentració al migdia a la Plaça Major. Durant l’acte tota dona que va voler va llançar el seu propi missatge per a commemorar aquest dia.

Des de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament s’han programat a més activitats per a tot tipus de públics durant tot el mes amb tallers, exposicions i xarrades.

A ritme de batucada, les reivindicacions van adoptar també forma de cants i balls. Una jornada que continuaria per la vesprada amb la manifestació i la marxa de torxes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.