NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Atzeneta d'Albaida acull el 8è encontre de dones

Amb més de 600 participants.

Quin poder de convocatòria que ha tingut el 8è encontre de dones de sis pobles veïns de la Vall celebrat ahir en Atzeneta d’Albaida. Més de 600 dones vingudes també de Bèlgida, Benissoda, Bufali, Carrícola i el Palomar gaudiren del seu dia fent turisme per la localitat enguany amfitriona i parant a esmorzar al poliesportiu municipal on les taules ocuparen tota la pista.

Una jornada de convivència on no faltaren les reivindicacions; no en va aquest vuitè encontre va tenir com lema “Serem el que voldrem ser”.

Un encontre del que tots es senten orgullosos i amb vocació de continuar. L’any que ve es celebrarà en Bèlgida.

Tots els presents van transmetre l’enhorabona a les dones d’Altzeneta per l’organització i els dolços que van elaborar. Elles també foren les artífexs d’engalanar les taules amb flors. L’Ajuntament d’Atzeneta continuarà amb la celebració pel dia de la dona aquest dijous amb un taller de sabó casolà i el divendres 22 de març amb la presentació de la ruta dels llavadors.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.