NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Firall tanca la seua 4ª edició amb la gran fira instal·lada en l'Albereda

On participaren 64 productors de la terra.

Firall ha tingut en aquest 2019 un caràcter especial perquè aquest ha sigut l’any en que la Conselleria d’Agricultura ha reconegut la certificació de qualitat per als alls tendres de Xàtiva. Una edició plena d’actes que ha tingut el seu dia gran amb la gran fira instal·lada en plena albereda amb una seixantena d’estands de productes de la terra.

Com per exemple Benigànim i l’empresa GJ Distribuciones de begudes artesanes coneguda per la seua cervesa La Ganxuda o pels vermuts El Xirimiter.

I també fem parada en Semilleros Cucala, entre Quatretonda i Benigànim, el més gran en plantes ecològiques que opera en el sector des de 1989 que fou fundada per respondre a les necessitats canviants de l’agricultura professional.

I ací tenim al producte estrella de la jornada, l’all tendre, que el trobem al estand de l’associació de productors de Xàtiva que es mostraven molt satisfets per la certificació de qualitat aconseguida. I és que aquest cultiu que a la ciutat ocupa aproximadament 1.800 fanecades i dóna feina a unes 250 persones

La jornada es va completar amb actuacions en directe com la de Dani Miquel, concursos, degustacions i demostracions culinàries a càrrec de José Reig. Tots ells van estar a vessar de gent i han dinamitzat la ciutat girant la mirada cap a l’horta amb ajuda en aquest cas de l’administració.

Hem de recordar també que Firall 2019 ha implicat a molts dels sectors de la ciutat: des de la fotografia amb el concurs “Del camp a la taula”, a l’hostaleria que han ofert menús especials d’alls tendres o el món educatiu que han visitat la reproducció del camp d’alls instal·lat a l’Albereda per conèixer tot el relacionat amb el conreu més arrelat a la capital de La Costera.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.