NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent signa un acord amb Conselleria que permetrà la inversió de 3 milions d'euros en el barri de la Vila

Amb la Conselleria d'Habitatge.

L’ajuntament d’Ontinyent i la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, han signat l’acord que permetrà la inversió al barri de La Vila dels 3 milions d’euros compromesos per l’antic IVVSA. Segons el document, la Generalitat invertirà 3 milions d'euros per a posar a la disposició del Consistori i que gestione i porte a la pràctica les actuacions de regeneració de l'espai públic, de reedificació i de posada en valor de les restes de les muralles i torres de l'antic recinte defensiu de la Vila i així complir amb la sentència

La sentència ve motivada per la decisió presa per la Generalitat en 2013, durant la passada legislatura amb Isabel Bonig al front de la Conselleria, de resoldre de forma unilateral l'extinció del conveni signat entre Generalitat, Ajuntament i Ministeri per a executar una actuació de regeneració urbana a la Vila.

L’Ajuntament va recórrer l'anul·lació davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat, guanyant el recurs. La sentència del la Sala del Contenciós-Administratiu va obligar a la Generalitat a assumir en exclusiva els compromisos derivats del conveni, que va haver de ser novament negociat per donar una solució coherent a la sentència i adequar-la a un barri declarat BIC com és el cas de La Vila.

L’actuació s’estén entre el tram de l’actual “Hotel d’Associacions” fins a la paral·lela del carrer Roses. Un espai que serà demolit i enjardinat de manera que es generarà un accés amb poca pendent fins la plaça Trinitat, destapant el llenç de la muralla, i incloent la construcció de 12 habitatges,  places de garatge i mantenint l’espai d’esponjament i convivència que es va crear a la Plaça Trinitat.

El projecte s’executarà al llarg dels propers 4 anys.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.