NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia celebra amb gran èxit el primer carnaval multicultural

Amb la participació de 200 persones, batucades i un festival de murgues.

Gandia ha celebrat per primera vegada la festa del carnaval, organitzada per l’Ajuntament junt a un grup d’associacions i veient les imatges podem assegurar que ha sigut tot un èxit ja que, a més, ha comptat amb un valor afegit al ser un carnaval multicultural. La jornada va incloure pregó, festa infantil, desfilada amb la participació de 200 persones i un festival de murgues.

El carnaval s’encetava a les cinc i mitja de la vesprada amb la lectura del pregó en la plaça Major, davant l’ajuntament.

Des d’aquest punt va partir una desfilada pels principals carrers de la ciutat on la música de les batucades Figatells, Trabukatu, Vall-Tuka, Convoy, Batukatá i Unidos de Gandia va fer ballar a tothom. La comitiva faria parada en la plaça El·líptica, punt elegit per a gaudir de les murgues i facècies on intervindrien comparses que han participat al Concurs Oficial d’Agrupacions de Carnavals de Cadis com la gaditana La Marea. També es va comptar amb “Els Sangochaos”, guanyadors del certamen de Torrevella i “Les Chochonis” de Cartagena. A més de les batucades i comparses mencionades també es va comptar amb les fraternitats Los Caporales, Tinku Quenchas, Diabladas, Salay, Cochabamba, Pukllay València i Juventud Boliviana; les murgues Siempre Celeste i Murgandia, entre altres.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.