NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El COR destina 6000 euros per la iniciativa "El Repte del Reciclatge" a l'AECC

Una campanya organitzada per Ecoembes i la Generalitat Valenciana.

El Consorci per a la Gestió de Residus ha destinat els 6000 euros de premi per la iniciativa “El Repte del Reciclatge” a la delegació valenciana de l’Associació Espanyola contra el càncer. Aquesta campanya organitzada per Ecoembes i la Generalitat Valenciana es va desenvolupar durant el primer semestre de l'any passat.

El COR guanyava aquest repte si aconseguia que els quilos d'envasos de plàstic, llaunes i brics recuperats procedents dels seus 24 municipis al llarg dels mesos de juliol i agost, s’incrementaven en almenys un 15% respecte a aquells recuperats durant els mateixos mesos de l'any 2017. El repte va ser superat àmpliament perquè va aconseguir augmentar-lo en un 20,8%.

La campanya va tenir una molt bona acceptació per part de tots els ajuntaments i els seus veïns. Més de 100.000 persones van participar d'una manera directa en les diferents activitats que es van desenvolupar.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.